Welkom Diensten Producten Techniek Projecten Tarief Over ons Informatie Knowledge base
Vincent Nijhof
Tel: 06 4132 7946
Email: opstellen

Meer informatie
Welkom
Diensten
Producten
Techniek
Projecten
Tarief
Bedrijf
Contact

U wilt, wij kunnen

Voor vrijwel iedere automatiseringswens heeft Iveze wel een adequate oplossing. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:


Een nieuwe server

U wilt een applicatie centraal op een server gaan uitvoeren, maar er is nog geen server. Dan kunt u nodig hebben:


Installatie en configuratie van services

Er is al een server en u wilt meer services gaan gebruiken. Iveze kan deze voor u installeren en configureren. Denk aan:


Flexibel server beheer

Hoeveel beheer een organisatie nodig heeft, is heel verschillend. Je hebt te maken met factoren als servers, werkstations, netwerk, wat kan zelf gedaan worden en wat moet beslist uitbesteed worden.

Servers hebben na installatie en configuratie over het algemeen niet veel aandacht nodig. Voorkomende werkzaamheden zijn:

Iveze kan ook uw werkstations installeren en beheren. Maar als er mensen in huis zijn die de meestvoorkomende kleine werkstation problemen kunnen oplossen, dan hoeft dat niet uitbesteed te worden.


Database design en maatwerk applicaties

Een maatwerk applicatie wordt meestal gekozen als een standaard applicatie niet goed in staat is om een bedrijfsproces te dekken. Ze zijn er in vele soorten en maten. Soms gaat het om koppelingen tussen bestaande applicaties om dubbel werk te voorkomen. In andere gevallen is een nieuwe applicatie nodig voor een nog niet gedekt deel van het bedrijfsproces.

Als een applicatie met grote hoeveelheden gegevens werkt, dan is het voor de performance van belang dat het gegevensmodel in de database is ontworpen naar de manier waarop de gegevens worden aangesproken door de applicatie.

Een speerpunt van Iveze is de snelheid van de applicaties. Daarom worden applicaties met de grootste zorg voor efficientie ontwikkeld. De performance van een applicatie die niet efficient is, kan nagenoeg niet worden verbeterd met database tunen en krachtigere hardware.


Probleem oplossing

Ervaart u een probleem met uw huidige automatiseringsopplossing of is er een calamiteit? Iveze staat klaar om u te hulp te schieten. In principe maakt het daarbij niet uit welke hardware of software u in gebruik hebt. Er zijn verschillende gradaties in urgentie te onderscheiden:


Coaching

Alles wat zelf gedaan kan worden hoeft niet uitbesteed te worden. Hieraan werkt Iveze graag met u mee door op verschillende gebieden uitleg te geven, zodat u het daarna zelf kunt.

Daarnaast kan Iveze uw medewerkers ook opleiden op een specialistisch niveau. Als er programmeurs in dienst zijn die zich op een nieuw terrein gaan begeven, bijvoorbeeld grootschalig database gebruik, dan geldt: zonder kennis geen goed ontwerp en dus geen goede prestaties. In het coachen wordt niet te veel droge theorie gebracht, die toch onmiddelijk vergeten wordt. Maar er wordt gewerkt met veel hands-on in realistische scenarios. Inefficiente programmatuur wordt opgespoord en er wordt een voorbeeld gemaakt van hoe het veel beter kan. Door de ontwikkelaars de verbetering zelf te laten inbouwen, leren ze het foute patroon zelf te herkennen en worden ze zelfstandig alert op toekomstige soortgelijke situaties.


Kosten besparen

Iveze werkt met een uurtarief. Dat lijkt misschien duur, maar is het niet. Veel taken nemen namelijk veel minder tijd dan u wellicht denkt. Bijvoorbeeld beheer voor een bedrijf met enkele tientallen medewerkers komt in de praktijk uit op een fractie van de loonkosten van een full-time beheerder.

Daarnaast adviseert Iveze u met grote regelmaat om niet ingezet te worden, als een interne medewerker hetzelfde met een korte uitleg ook kan.

Uitsluitend productieve uren worden in rekening gebracht. Onderzoek en wachten tijdens installaties niet.

Op hardware gebied wordt gekeken naar wat echt nodig is en op softwaregebied naar wat zo min mogelijk licentiekosten met zich mee brengt.

Stedendriehoek en omstreken - Apeldoorn - Deventer - Zutphen